MINUSTA

KATRIINA SLOTTE

OSTEOPAATTI D.O

Vastasyntyneestä asti minua on aina silmällä pitänyt koira. Olen elämäni taipaleella mennyt huomaamattani hoitoalaa ja koira-ammattia kohti. Osteopatia on minulle sydämen asia, se on tärkeä osa identiteettiäni - enemmän kuin työ. Aiemmalta koulutukseltani olen merkonomi ja tradenomi.

Olen hoitanut koiria vuodesta 2009 asti. Valmistuin 2010 kesällä Tampereen Urheiluhierojakoulusta, koirahieroja-linjalta. Tein heti alusta asti töitä täysipäiväisenä yrittäjänä. Olen ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa koirahierojille näyttötutkintoa Suomeen ja suorittanutkin sen hyväksytysti ensimmäisten joukossa Suomessa. (Eläintenhoitajan ammattitutkinto - osaamisalana koirahieroja)

Olen suorittanut ihmispuolen koulutetun hierojan tutkinnon (Porvoon hierojakoulu) sekä nivelten hoitamisen erikoisammattitutkinnon. Osteopatia järisytti maailmaani heti siihen tutustuttuani ja klassisena osteopaattina toimiminen on ollut vuosien pituinen suuri haave ja unelma. Valmistuin Osteopatiakoulu Atlaksesta kesällä 2017. Lisäkouluttaudun jatkuvasti ja pidän itsekin luentoja sekä toimin opetustehtävissä potilastyön ohessa.